Артистичната двойка Рая Пеева и Явор Бахаров се раздели за пореден път.

...
Артистичната двойка Рая Пеева и Явор Бахаров се раздели за пореден път.
Коментари Харесай

Рая Пеева и Явор Бахаров пак скъсаха


Артистичната двойка Рая Пеева и Явор Бахаров се раздели за следващ път. 32-годишната водеща на графа в „ Преди обед " отпътува на отмора без него и го заличи от обществените мрежи, пише  " Галерия ".

Заедно с най-близките си другари екранната Ирина, както е позната с ролята си в пожарникарската сага " Ягодова луна ", се е отдала на релакс във ваканционно населено място Дъното, ситуирано в сърцето на Западните Родопи в парк от към 60 дка наоколо до язовирната стена на бент. Батак. Вместо метафизичен размиспи русокоската заложи на радостни фрагменти, които да покажат, че не страда за артиста.  

Впечатление вършат и по-разсъблечените фрагменти, поместени в уебпространството, на които позира с изрязан бански костюм - надълбоко деколте и гол тил, подчертаващи другояче съвършената й фигура.

Явор от своя страна също не дава поръчка, че претърпява тежко следващата разлъка. За разлика от Рая, която го е изтрила от непрестанно набиращата известност платформа Инстаграм, той все още я пази в списъка от последвани клиенти. Според мнозина двамата са разделени от месеци, само че съзнателно го крият, защото нееднократно са се превръщали в обект на мнения поради непрекъснатите си раздели и събирания.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР